0172-495168 / 06-29038976 toby@csalphen.nl

Portfolio

Portfolio

Marketing en jezelf meer zichtbaar krijgen bij potentiële klanten is natuurlijk erg belangrijk. cs alphen reclame sticker voor de particuliere klant, maar ook de klein zakelijke klantCS ALPHEN wil vooral tevreden klanten hebben, die terugkeren en ook aanbevelingen doen. Hierdoor creëer je een band met de klant en weet de klant de kwaliteit die je levert. CS ALPHEN focust zich vooral op de particuliere klant en de klein zakelijke klant.

Waarom CS ALPHEN ? Waarom de keus voor de particuliere klant ?

Mijn interesse voor computers is al jong begonnen. Met een commodore 64 speelde ik spelletjes op mijn kamer en repareerde ik wel eens kleine problemen aan deze spelcomputer. In deze tijd heb ik aan het voormalige LTS Bospark (nu Groene Hart College) in Alphen aan den Rijn mijn opleiding Elektrotechniek afgerond. Tijdens deze opleiding besloot mijn zwager vanaf de mavo de MTS als vervolgopleiding te gaan doen in technische informatica. Door zijn enthousiasme ben ik dit, een jaar later, ook gaan doen. In 1996 haalde ik mijn diploma technische informatica en telematica.

Ik heb voor verschillende ICT bedrijven gewerkt en heb verschillende functies bekleed, van configuratie en installatie tot field engineering en werkplekbeheer. Bij het laatste grote ICT bedrijf waar ik werkte, boden ze de service voor PC Privé-projecten (het aansluiten van de computers en randapparatuur bij de mensen thuis). Daardoor kwam ik in aanraking met de particuliere klant. Ik merkte dat er weinig oog en tijd was voor deze klantengroep. De computers moesten vaak binnen één uur neergezet en aangesloten worden (inclusief uitleg). Ik merkte op dat dit vaak veel te kort was. Ik kon niet aansluiten bij de vragen die klanten hadden.

Nadat ik 5 jaar bij dit bedrijf had gewerkt, is dit bedrijf failliet gegaan. Ik moest opnieuw beginnen en begon steeds sterker te denken aan een eigen zaak. Met behulp van mijn vader, die ook een eigen zaak heeft, heb ik de stap gezet en ben ik in januari 2006 gestart met CS ALPHEN. Een bedrijf met veel oog, tijd en service voor de particuliere klant en de midden-klein bedrijven.

Referenties en aanbevelingen:

Zelf heb ik erg weinig verstand van computers en al het technische daaromheen.

Toby van CS ALPHEN heeft mij erg goed geholpen met het vinden van een voor mij geschikte laptop. Ook de installatie en het draadloze internet is door Toby volledig geregeld. Hij kan het op een simpele manier uitleggen en vertellen wat de opties zijn, zonder dat je naar de winkels hoeft te gaan en daar te maken krijgt met een “goede” verkoper en thuis komt met te veel en te dure spullen. Wanneer ik nog iets wil installeren of veranderen op mijn computer kan ik prima geholpen worden met “hulp op afstand“, aangezien ik zelf in Amstelveen woon is dit heel fijn. CS ALPHEN heeft gelukkig ook geen 9.00u- tot 17.00u mentaliteit en dat is wanneer je zelf ook gewoon een druk bestaan hebt natuurlijk erg fijn.

Sandra Haverkamp

Ik ben tevreden over Toby Verkerk van CS ALPHEN over de werkzaamheden.

Ik ken Toby al van 2007, toen hij nog werkte als servicemonteur bij Planet. Hij adviseerde ons ook toen we een nieuwe computer en later ook een laptop moesten aanschaffen.

Ik hoef maar een mailtje of telefoontje te plegen en als hij tijd heeft en in de buurt is, komt hij even kijken of het thuis gemaakt kan worden. Lukt dit niet, dan neemt hij de computer mee en brengt hem dezelfde dag terug. Ook kan hij vanaf afstand eventueel hulp bieden. Zijn rekeningen die ik gefactureerd krijg zijn redelijk. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Wil van Abshoven

Mijn laptop werd trager en trager… Ik kon er niet meer mee werken. Ik bracht mijn laptop bij Toby van CS Alphen en binnen de kortste keren kreeg ik hem opgeschoond en vrij van alle virussen terug. Lekker snel !
Maurice van Tol

Eigenaar, TeamCom

Toby Verkerk – CS ALPHEN is echt een aanrader bij PC problemen. Ik heb hem verschillende keren nodig gehad en ben zeer tevreden over hem, het is een goede en sympathieke vakman!!!
Mieke Lingsma

CS Alphen ervaar ik als een bijzondere vondst: Als ZZP-er gebruik ik mijn laptop niet alleen voor de boekhouding maar soms ook voor ad-hoc opdrachten op locatie. Mocht er dus iets aan haperen of een programma loopt zomaar vast, is een afspraak maken bij een bedrijf in de stad vaak geen optie meer. Toby reageert echter razendsnel op vragen per mail en is ook buiten kantooruren bereid hulp te bieden. Hij heeft mij al enkele keren heel rustig, telefonisch kunnen uitleggen waar het probleem zat en wat de oplossing was (met positieve resultaten). En, niet geheel onbelangrijk, het tarief is zeer schappelijk. Nu hij in het bezit is van een tijdsregistratieprogramma voor het op afstand inloggen en meekijken, is het helemaal professioneel. Hij heeft voor mij bewezen een vriendelijke en betrouwbare hulplijn te zijn.
Marian Hoogenhout