0172-495168 / 06-29038976 toby@csalphen.nl

Over CS ALPHEN

Bent u op zoek naar informatie over Computer Services ALPHEN aan den rijn? Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gelegen in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gestart in 2006 en helpen inmiddels al meer dan 10 jaar vele klanten zowel particulier als zakelijk met problemen aan hun computer.
Aan het roer staat Toby Verkerk.

Een computerprobleem… Wat nu..?

Als u computerproblemen of vragen hierover heeft, dan kunt u een aantal dingen zelf doen. Kijk eerst eens bij Tips en tricks of daar de juiste informatie bij staat die u verder helpt. Lukt dit niet, of wilt / durft u dit niet? Neem dan contact met ons op. Wij stemmen de oplossing altijd af op uw persoonlijke wensen. Wij kunnen bij u thuis of op de zaak langskomen, maar u kunt ook uw computer in goed vertrouwen bij ons afgeven. Belt u hiervoor wel altijd even van te voren, om te horen of wij aanwezig zijn.
Wij bieden voor sommige problemen ook hulp op afstand en dat doen we met het ingebouwde programma “Quick Assist” van Windows 10 en Windows 11 wat via de Microsoft Store te installeren is.

Computer op maat

CS ALPHEN is geen winkel. Wij hebben geen computers op voorraad staan. Toch kunnen wij u aan een nieuwe / andere computer, laptop, printer of andere ICT-gerelateerde spullen helpen. Wij werken met meerdere resellers waaronder  RealPC waar wij wederverkoper van zijn in Alphen aan den Rijn.

Ook kunnen wij voor u een computer samenstellen die volledig afgestemd is op uw wensen. U zoekt bijvoorbeeld een nieuwe machine, waarop u een bepaalde Windows-versie geïnstalleerd wilt hebben, of u wenst een bepaalde grafische kaart, omdat u vaak spelletjes op uw computer doet, of foto’s bewerkt. Misschien wilt u wel groter geheugen, wel of juist geen (ingebouwde) webcam enz. Als u eventueel andere wensen hebt kunt u ons bellen om verdere informatie aan te vragen, of kunt u ons contactformulier invullen zodat wij met u bellen / mailen.

Hoe gaan wij te werk?

Aan de hand van uw wensen, maken wij een offerte en zetten alle informatie van de verschillende opties / mogelijkheden terug op de mail of kunnen we het met u bespreken. Als u tot een besluit bent gekomen kunnen wij die computer voor u bestellen. Meestal hebben wij deze binnen 1 week in huis. Voor de prijs in de offerte bieden wij u niet alleen een nieuwe computer, maar zetten we ook al uw gegevens (persoonlijke data en eventueel programma’s) van de oude computer op de nieuwe computer, stellen wij uw e-mail weer in, maken uw favorieten weer aan en zorgen dat de computer bij u thuis weer verbinding heeft met het internet. Eventuele randapparatuur, zoals een printer, sluiten we ook weer op de computer aan en testen alles op de werkbaarheid.

 

 

Computer Services ALPHEN voor al uw informatie en zeer veel service!

Mercedes bedrijfsbus CS ALPHEN (Informatie over CS ALPHEN)

Computer erg traag

Wordt uw computer steeds trager? Kijk dan eens bij Tips en tricks betreft de informatie wat u hier zelf aan kunt doen. Heeft u geen virusscanner of anti-virusprogramma? Wij raden u aan deze altijd aan te schaffen als u gebruik maakt van het internet. Ongemerkt krijgt u via het internet veel onnodige, overbodige en vaak vervelende ‘troep’ binnen (spyware, virussen, Trojaanse paarden, enz.).

Informatie over CS ALPHEN Cryptoclocker-virusLaat de virusscanner uw computer regelmatig scannen en verwijder alle overbodige dingen die dit virusprogramma vindt. Heeft u geen virusscanner?
Wij zijn verkoper van het Spaanse Panda Security.
Wij raden u altijd aan om een betaalde virusscanner aan te schaffen. De gratis programma’s die aangeboden worden lopen altijd achter ten opzichte van de betaalde. Als u net getroffen wordt door een ‘nieuw’ virus, dan zal uw gratis virusprogramma dit nog niet als virus herkennen en zal deze uw computer alsnog ‘besmetten’.

Wij kunnen de computer ook altijd voor u nakijken. Met speciale programma’s verwijderen wij alle virussen en spyware. Uw virusscanner maken wij weer ‘up to date’ en alle overbodige programma’s op uw computer zullen wij voor u verwijderen. Mocht u geen virusscanner hebben, of u heeft een gratis virusscanner en wilt overstappen op een betaalde dan kunnen we dus in overleg Panda Security voor u installeren. Dit maakt meestal de computer weer een stuk sneller. Soms is het raadzaam om toch ook wat extra geheugen in uw computer in te bouwen. Ook dit kunnen wij voor u doen, maar doen we altijd in overleg met u.

Missie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij beschikken over ‘up to date’ kennis en vinden direct en persoonlijk contact erg belangrijk. Computertaal is vaak ingewikkeld. Wij geven u duidelijke uitleg en vertellen u wat wij doen, in voor u begrijpelijke taal.